Home > Akiyoshi Loft, Apartment Design, Bento Box Apartment by Koko Architecture + Design > Akiyoshi Loft, Bento Box Apartment by Koko Architecture + Design

Akiyoshi Loft, Bento Box Apartment by Koko Architecture + Design

A Japanese family asked Koko to reinvent how to fit the needs of a growing family into their tall Noho Loft. The resulting “Bento Box” Loft finds living space vertically, while capturing the feeling of contemporary Japan. The Bento Box loft by Koko Architecture + Design is located in NoHo neighborhood of New York.

Renovated in 2008. The palette is limited to a few carefully selected materials and colors. Hidden storage opens the rest of the space to allow for a simple lifestyle. Hidden stroage takes up nearly half of the 1400 sf. sapce, freeing the rest for a simple lifestyle

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: